Logo Belle Event
Caută
Adaugă postare

My Belle Event- Asistență

FAQ

Întrebări Frecvente
Ce este MyBelleEvent?

MyBelleEvent este o aplicație ce ușurează gestiunea evenimentului ca un adevărat organizator de evenimente.

Ce oferă platforma MyBelleEvent?

Platforma noastră vă oferă funcționalități prin care să țineți pasul cu planificarea evenimentului dumneavoastră. De la invitați și așezarea acestora la mese, până la agenda lucrurilor de făcut și chiar idei despre organizarea evenimentelor, MyBelleEvent vă permite să găsiți toate aceste informații într-un singur loc.

Cum accesez MyBelleEvent?

Odată ce ați achiziționat accesul în MyBelleEvent sau sunteți în perioada de probă, tot ce trebuie să faceți este să vă logați cu numele de utilizator și parola accesând linkul https://my.belle-event.ro/login.

Cum pot achiziționa pachetul MyBelleEvent?

Pentru achiziționarea pachetului trebuie să fiți logat(a) pe site. Accesați link-ul planuri MyBelleEvent și alegeți unul dintre planurile care vi se potrivește.

Care sunt evenimentele la care poate fi util MyBelleEvent?

Planificare nuntă, Planificare cununie civilă, Planificare cununie religioasă, Planificare botez, Planificare petrecere, Planificare zi de naștere, Planificare majorat, Planificare aniversare, Planificare banchet, Planificare petrecere corporate, Planificare petrecere tematică, Planificare petrecere tăierea de moț.

Pot folosi MyBelleEvent în loc de servicii de organizare nuntă?

Sigur ca da. Aplicația noastră vine cu o interfață ușor de folosit ceea ce face extrem de facilă gestionarea unei nunți. Puteți adăuga toate sarcinile de făcut înainte de ziua cea mare și ține pasul cu progresul lor, puteți vedea și gestiona în timp real lista cu invitați, confirmările și aranjarea la mese.

Găsesc o listă cu invitații care confirmă prezența?

Dacă în crearea invitației ați optat pentru opțiunea “Confirmare prin RSVP” , atunci veți găsi lista cu persoane care confirmă, refuză sau încă nu au răspuns invitației. Aceasta se va actualiza automat în funcție de răspunsurile invitaților.

Am creat mai multe evenimente pe site. Le pot gestiona pe toate?

Da. Puteți selecta evenimentul pentru care doriți să faceți planificarea de la icon-ul User -> Schimbă evenimentul. Alegeți evenimentul dorit și apăsați butonul "Selectează".

Tot ce ai nevoie, intr-un singur loc

De la saloane de evenimente la fotografi, Belle Event aduna intr-un singur loc toate serviciile de care ai nevoie pentru organizarea unui eveniment de neuitat.

Devino Furnizor pe BelleEvent