Logo Belle Event
Caută
Adaugă postare

Planificare eveniment - Asistență

Cum să planifici un eveniment?

MyBelleEvent este o aplicație ce ușurează planificarea evenimentului ca un adevărat organizator de evenimente. În tutorialul video îți prezentăm cum să adaugi activități pentru planificara unui eveniment, cum să faci distribuția lor pe categorii și cum să marchezi o activitate ca finalizată.

Apasă butonul de mai jos și creează-ți cont pe MyBelleEvent.

Creează cont

FAQ

Întrebari Frecvente

.

Cum pot adăuga task-uri in listă?

Apăsați butonul “+” pentru a adăuga o anumită activitate. Completați formularul cu numele activității, descrierea și termenul de finalizare, apoi apăsați butonul “Adaugă”.

Cum marchez faptul că o activitate este încheiată?

În momentul în care finalizați o activitate puteți apăsa direct pe căasuța din fața numelui sau puteți da click pe “Editează” și selecta “Done” din meniul status. Fiecare activitate finalizată va avea bifată căsuța din fața numelui.

De ce apar mai multe meniuri “Pregătire”, “Biserica”, “Servicii”, etc.?

De vreme ce sunt foarte multe taskuri de realizat pentru organizarea unui eveniment credem că este util ca acestea să fie distribuite pe categorii. De ex: contractarea de fotografi, formații, decoratori, saloane de make-up vor putea fi găsite în categoria "Servicii".

Am încheiat o activitate. Pot actualiza aplicația de pe orice dispozitiv?

Sigur că da. Aplicația noastră poate fi accesată de pe orice dispozitiv, trebuie doar să vă logați cu numele de utilizator și parola.

Ce anume apare în lista de activități populată la crearea evenimentului?

Aplicația My Belle Event va genera automat o agendă cu activitățiile necesare în funcție de categoria evenimentului (de ex: nuntă, botez, party). De asemenea, vă puteți personaliza lista în funcție de nevoile dumeavoastră.

Devino Furnizor pe BelleEvent